I dette kurset trener du deg til å:

1. Bli mer bevisst på din egen rolle i å komme i den jobben du ønsker
  2. Definere deg selv og dine ønsker
  3. Se hva som gjør deg motivert og hva som gir deg energi og handlekraft
  4. Identifisere hva som kan true eller ødelegge for det du vil
  5. Se forskjell på det du selv vil og det andre ønsker av deg
  6. Lage strategier for å planlegge, gjennomføre og oppnå det du vil

Kurset gir deg også redskapene du trenger for å forme din egen yrkesrolle i en moderne organisasjon. Å kun utføre det en arbeidsgiver sier er ikke nok i et moderne arbeidsliv. I tillegg til kravene fra arbeidsgiveren trenger du å være med på å skape din egen yrkesrolle, slik at du blir selvdreven, innovativ og ansvarlig.

Innenfor coaching terminologien kaller vi det å være proaktiv i motsetning til reaktiv. Kurset vil sette igang prosesser i deg slik at du blir mer proaktiv.

Antall veiledningsningstimer etter behov. Gratis 90 minuttsprøvesesjon, ellers behovsprøvd pris.