KiD kurs passer spesielt deg som har fra mild til moderat depresjon. For at vi skal være sikre på at du får mest mulig utbytte av kurset, vil vi ha en gratis inntaksamtale på 90 minutt hvor vi tester ut om kurset passer for deg. Vi måler depresjonsgrad, angst og sosial fobi, sammen med å karlegge dine forventinger til kurset. Samtidig ønsker vi å kartlegge om du har mange negative antagelser om deg selv, og om hvorvidt disse er årsaken til depresjonen. Dersom du har mange slike fastgrodde negative ovebevisninger om deg selv, vil vi anbefale individuell terapi hos oss først. Grunnen til dette er at vi i et KiD kurs ikke kan forandre disse negative selvantagelsene på en slik måte som individualterapien kan. KiD kursets styrke er at kursdeltakerne kan motivere hverandre, men ulempen er at dersom depresjonen skyldes årsaker på det individuelle plan som må arbeides med terapeutisk, vil ikke kurset gjør noe med årsaken til depresjonen. Da vil det ikke være etisk riktig å anbefale deg et slikt kurs. 

Inntakssamtalen vil avklare om vi anbefaler KiD eller individuell terapi, og vi gir rådene på faglig og behandlingsetisk grunnlag uten økonomiske motiver.

Bruk kontaktskjemaet under dersom du ønsker en slik gratissamtale.

Skrevet av:
Christian Bang
Kognitiv atferdsterapeut, NFKT
Global University, Norge
Mob. 917 26 373


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene