nettkurs-nytt-syn-pa-kjarlighetenI nettkurset «Kjærlighetens frustrasjoner» får du en ny forståelse for hva kjærlighet egentlig er, og skal være, og du lærer deg forskjellen mellom det å være betatt, forelsket og det å elske.  Du blir også  tatt med på en reise inn i hektens verden, som mange nok vil kjenne seg igjen i. Hvordan man forelsker seg i illusjonen og blir involvert i et av og på forhold hvor man hele tiden håper på endring og at et skikkelig forhold skal bli etablert.

 

 

 

Nytt syn på kjærligheten er satt sammen av 4 av nettkursene til Ane Hagen:

Ane Hagen har lang erfaring som Coach og er en av gründerene bak GetLove AS. Hun har også startet Livsendringskurs.no, Datinghjelp.no, DatingAnalyse.no, Fit4dating.no og MatchMe.no.

Fornøyde kursdeltakere:

"Fint kurs. Kjøpte dette kurset før helgen. Veldig fornøyd. Har slitt pga seperasjon (ble dumpa) og følt meg elendig. Fikk nye tanker etter å ha lest kurset. Registrert meg på Tinder så Dating kurset var nyttig."

"Heisann. Jeg kjøpte dette kurset for to dager siden og jeg får ikke rost det nok. Jeg har vært hekta, men jeg så det ikke selv. Dette var det jeg trengte for å komme meg videre. Har aldri fått ting forklart på denne måten og det trengte jeg. Har ikke hatt en så god dag på jobb på evigheter. Fått kommentarer for humøret mitt til og med. Føler meg virkelig fri igjen. Takk."

LES MER


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge