Bestill prøvebehandling mot depresjon ved å bruke kontaktknappen over.

"Min utfordringer før jeg begynte hos deg var depresjon. Jeg opplevde terapiprosessen underveis og helhetlig som veldig bra. Den var helhetlig og veldig til hjelp.

Jeg opplevde at terapeuten har vist meg retninger underveis som har fungert veldig bra. Har ingen "ris".  Jeg er veldig fornøyd. Resultatet av terapien i dag er at jeg føler jeg har kontroll og har fått det veldig bra med meg selv."

Les mer om hva andre sier om vår terapi

I vår behandling av depresjon har vi funnet en effektiv metodikk for å dempe depresjonsymptomer raskt. Denne metodikken kombinerer kognitiv terapi og en egenutviklet metodikk for å dempe påtrengende negative tanker og depressive følelser.

Du kommer først til en 90 minutts utredningssesjon. Vi tilbyr rimelig prøvebehandling på 90 minutt for at du skal få praktisk kunnskap om behandlingen før du avgjør om du vil fortsette.

Vi begynner behandlingen av din depresjon ved å måle depresjonsgraden. Jeg anbefaler at du gjør dette før du kommer, slik at vi sparer tid til å begynne terapien fortest mulig. Deretter vil vi kartlegge årsaken til depresjonen og undervise deg litt om hva de mest sannsynlige årsakene er til at du er deprimert og hva som er den mest effektive måten å komme seg ut av depresjonen på. Vi vil prøve ut noen metoder for å dempe depresjonen for å se hvordan du responderer på disse. Dersom du ønsker å fortsette behandlingen sender vi deg hjem med noen konkrete oppgaver hvor du skal jobbe til neste avtalte sesjon. 

Ved  lett til moderat depresjon (BDI 10 - 29) er den beste løsningen kognitiv terapi uten medisinering. Det vil som oftest føre til en varig endring av nevrologien som gjør deg uavhengig av medisinering. Det vil være tilfeller hvor jeg anbefaler kognitiv terapi i kombinasjon med medisiner. Et eksempel på et slikt tilfelle er når depresjonen er så tung at man ikke har tankekapasitet igjen. Da vil vi få problemer, siden kognitiv terapi dreier seg om endring av tankegang. Det beste er da å dempe depresjonen noe med medisiner, slik at man har den tankekapasiteten som er nødvendig for å ha nytte av kognitiv terapi. Anbefalingen om medisinering skjer alltid i samråd med fastlege, og gis alltid etter en individuell vurdering. I en slik situasjon er det viktig å fase ut medisinene parallelt med at depresjonen minsker i styrke slik at man er både uten medisiner og depresjon når behandlingen er ferdig.  LES MER

Behandling av depresjon 2

Eller les om effektstudie av vår depresjonsterapi  

Den kognitive modell for depresjon

Prøv 90 minutter med kognitiv terapi for angst og depresjon 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene