Denne siden er for leger og helsepersonell som vil bruke kognitiv terapi til å rehabilitere pasienter ut av psykisk sykdom.

Kognitiv terapi og mindfulnesstrening er dokumentert mest effektivt på mild til moderat angst og depresjon. Vi er blant de få private aktørene som tilbyr 90 minutts prøvebehandling til 390 kroner. Vi gjør dette for at klienten skal få praktisk kunnskap om behandlingen for å velge om de skal fortsette eller ikke.  I tillegg tilbyr vi behovsprøvd prisreduksjon. Du finner mer informasjon om dette her

Vi har ingen venteliste og dokumentert gode behandlingsresultater. Terapien er særlig egnet mot generalisert angst(GAD), panikkangstsosial angstobsessiv kompulsiv lidelse(OCD) og depresjon. Vi har gode erfaringer med terapiformen som metode til å få personer tilbake i arbeid etter arbeidskonflikter. Vi holder til på Lillestrøm, kun 10 minutters togtur fra Oslo S. Pasientene kan også gjennomføre tilbudet på video. Dersom du er interessert i å lese mer om styrker og svakheter i kognitiv terapi som terapiform, finner du dette her

Som hjelpemiddel til å vurdere kognitiv terapi til pasient/bruker anbefaler jeg å måle depresjonsdybden ved hjelp av en BDI (Beck depression inventory). Ved alvorlig og tung depresjon kan tankekapasiteten bli så dårlig at klienten ikke har nytte av kognitiv terapi. Da vil det lønne seg å medisinere ned depresjonen slik at klienten får det minimum av kognitiv kapasitet som skal til for å ha utbytte av kognitiv terapi. Du finner mer informasjon om dette i BDI skåringsveileder.

Du kan også måle angst ved hjelp av BAI (Beck anxiety inventory). For andre måleinstrumenter, ta kontakt med undertegnede.

Christian Bang, kognitiv atferdsterapeut, NFKT

Dokumentasjon av behandlingseffekt

Hvem er terapeuten?

Hvorfor vår terapi?

Anonyme terapireferanser

Kontakt oss for 90 minutts prøvesesjon. Trykk på kontaktknappen øverst og fyll ut kontaktskjemaet sammen med din pasient, eller ring 917 26 373. Ingen venteliste.


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene