Nettkurs i stress«Bli kvitt stress» er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av  å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet, samt bedre evne til verne om de tingene som betyr mest for oss.

Alternativet til god stressmestringsevne er økt risiko for hjerte og karlidelser, utbrenthet og dårligere evne til å takle livet, både privat og yrkesmessig. Evnen til å kommunisere godt med kolleger, samlivsparnerer og egne barn blir mye dårligere ved for høyt stressnivå. Derfor er god stressmestring et fundament i god yrkesutøvelse, parforhold og foreldrerollen.

Her får du flere hjemmeoppgaver som skal hjelpe deg å bli kvitt stress og enklere redusere stress i stressende situasjoner. Kurset er ca 3 timer langt og delt inn i 14 videoleksjoner og 1 skypesesjon på 60 minutt. Du vil også få mulighet til å kommunisere med kursholder i et lukket forum eller direkte på mail eller telefon i løpet av kurset. Helt til slutt vil du få et kursbevis/diplom som du kan printe ut eller lagre på din datamaskin. Dette kurset passer perfekt for deg som ikke ønsker eller har mulighet til å delta på et normalt terapiforløp. Pris 1100 kr.

LES MER

PÅMELDING


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge